Glazenmaker Geetbets

Glazenmaker Vlaams Branbant

Bel 0485/38.51.44 voor een snelle oplosing van je problemen

OP

Zijn wij 24 op 24 geopend bel ons op 0485/38.51.44

Glasbreuk, iedereen krijgt er wel eens mee te maken. Of het nu om een inbraak gaat, of de buurjongen die per ongeluk met een bal je ruit heeft stuk gemaakt, een glasbreuk is altijd erg vervelend. Voor de veiligheid van u en uw omgeving is het van groot belang dat de schade met spoed wordt hersteld. Daarvoor is er de 24 uurs service. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week gereed voor glasreparatie, speciaal voor u!

Wie zijn wij?
De 24 uurs service omvat een uitgebreid team glazenmakers, verspreid over Vlaams Brabant. Ons team zorgt ervoor dat er altijd een ervaren glazenmaker voor u in de buurt is, die binnen een mum van tijd bij u voor de deur kan staan. Al onze glazenmakers zijn geregistreerde vakmannen en daarom kunnen wij goede kwaliteit en service garanderen!

Hoe gaan wij te werk?
Wanneer wij een melding ontvangen via onze algemene nummer 0485/38 51 44, gaan wij onze glazenmaker bij u in de buurt verwittigen. Deze vakman zorgt ervoor dat hij zo snel mogelijk bij u aan de deur staat. De opgelopen glasbreuk zal vakkundig worden gerepareerd door onze medewerker, zodat uw huis terug veilig kan worden afgesloten.

My Image